27 Ağustos 2008

Mardin - Diyarbakır bölünmüş yol çalışmaları sürüyor


Derik ilçesi AK Parti kongresine katılmak üzere Diyarbakır'a gelen AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir, Diyarbakır Hava alanında; aralarında akrabalarının da bulunduğu kalabalık bir gurup tarafından karşılandı. Oluşturulan uzun araç konvoyu eşliğinde Kongrenin yapıldığı Derik ilçesine geçen Milletvekili Demir, kongrenin ardından Derik ve Mazıdağı ilçelerinde çeşitli incelemelerde bulundu.

Mazıdağı'nda vatandaşlarla biraraya gelen Milletvekili Halit Demir, Ziyaret köyü'nde bazı taziye ziyaretinde bulunduktan sonra kendisine iletilen köylerle ilgili su sorunun giderilmesi noktasında girişimlerde bulundu.

Mardin Valiliği İl Özel İdaresi tarafından geceli gündüzlü yoğun çalışmalarla yapımı süren duble yol çalışmalarını yerinde inceleyen Milletvekili Halit Demir, burada görev yapan çalışanlarla sohbet edip, iyi dileklerini dile getirdi.

Yıl sonuna kadar tamamlanması düşünülen ve yaklaşık 30 iş makinesi ile çok sayıda çalışanın görev aldığı bölünmüş yol çalışmaları hakkında Köy Hizmetleri İl Müdürü Nezir Çelik'ten bilgi alan Milletvekili Demir, Mardin Diyarbakır karayolunun bitmesi ile iki ilin arasındaki ulaşım süresinin de azalacağını söyledi.

Demir, "AK Parti İktidarının hizmet aşkı her geçen gün katlanarak sürüyor. Vatandaşlarımızın devlete ödediği vergilerle bu ülkede gidilmeyen yol, ulaşılmayan bucak kalmayacak. Türkiyemizin neresine giderseniz gidin, bugün burada karşılaştığımız manzaradan daha farklı bir manzarayla karşılaşmanız mümkün değildir. Her yer bir şantiye görüntüsündedir. Bu manzara ülkemizin daha çağdaş daha ilerici ve yarınlara daha güvenirli gireceğinin en bariz göstergesidir. Biz bunu böyle görüyoruz. İnanıyoruz ki bize inanıp güvenen, partimize oy verenler de bu manzarayı aynı şekilde yorumluyorlardır" dedi.

Mardin-Diyarbakır bölünmüş yol çalışmalarında % 75'lik bölümünün Mardin Valiliği İl Özel İdaresi tarafından üstlenildiğine işaret eden Milletvekili Halit Demir, geceli gündüzlü yoğun devam eden çalışmaların yıl sonuna kadar süreceğini ifade ederek, bu çalışmalarda ter döken ve katkısı olan hemen her kademede olan görevlilere, başta Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar olmak üzere emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ettiğini dile getirdi.

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum