25 Ağustos 2008

Mardinspor Antrenmanlara Başladı

KAYYUM BAŞKANI MEHMET CAYİT “KAMPIMIZ MARDİN,ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEK”

Geçtiğimiz sezon Bank Asya liginden ikinci ligin 5 nci gurubuna düşen Mardinspor Vali Mehmet Kılıçlar ile Belediye Başkanı Metin Pamukçu girişimleri sonucu tekrar kayyum verilen Mardinspor Kayyum başkanı Mehmet Ceyit takımın başına getirdiği Eski Menajer Şekip Elik ile çalışmalarına başladı.

Şekip Elik yönetiminde 21 Kasım şehir stadında antrenmanlara başlayan Mardinspor mevcut olan futbolcuların yanı sıra Karşıyaka spordan Kerimcan, İlhan, Cankırıspordan Yetiş, Uşakspordan Veli,Yozgatspordan Emin,Kırıkkalespordan İbrahim, Şanlıurfaspordan İbrahim Halil,Altay spordan Recep Meltepe spordan Ünal transfer edilerek çalışmalara başlandı.

Mardinsporun ilk antremanlarında Belediye başkanı Metin Pamukçu 21 Kasım şehir stadına giderek teknik direktör Şekip Elikten takım hakkında bilgi aldı ve yapılması gereken neyse acilen yapılsın ve Mardrinspor eski yerini almalıdır.”diye bilgi alış verişinde bulundular.

Haber: www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum