17 Ağustos 2008

Nusaybin`de Fuhuş Operasyonu

Nusaybin ilçesinde 18 yaşından küçük kız çocuğunu alıkoyarak para karşılığı erkeklere sattığı iddiası ile 2 kadın tutuklandı.

Malatya'da ailesiyle tartışarak evden kaçan ve bir gecede 8 erkekle yatmaya zorlandığı iddia edilen 16 yaşındaki B. A. isimli kız çocuğunun, Mardin Devlet Hastanesi'nde yapılan muayenesinin ardından ailesine teslim edildiği bildirildi

Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Bürosu ekipleri, Mohris Tepesi ve Küçük Sanayi Sitesi çevresine akşam saatlerinde operasyon yaptı. Operasyonda, kadın pazarlayıcısı oduklarını belirlenen Berfin Kod adlı F.Ç. ile Fatoş kod adlı S.Ş. ve B.Y. isimli kadınları gözaltına aldı.

Üç kadın, yapılan sorgulamalarının ardından Cumhuriyet Savcılığına çıkarıldı. İfadeleri alınan zanlılar, Berfin kod adlı F.Ç. ve Fatoş kod adlı S.Ş. çıkarıldıkları mahkemece 'Küçük yaştaki kızı alıkoymak' suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi. B.Y. isimli kadın ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Erkeklere para karşılığında pazarlandığı ve bir gecede 8 erkekle yatmaya zorlandığı ileri sürülen 16 yaşındaki B.A.'nın Malatya'da ikamet ettiği öğrenildi. B.A.'nin bir süre önce ailesiyle tartıştığı ve bu yüzden evden kaçtığı bildirildi.

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum