25 Ağustos 2008

Toz Bulutu Mardin Hayatını Olumsuz Etkiliyor

The image “http://www.mardinliyim.com/resim/toz-bulutu-mardin-de-hayati-olumsuz-etkiliyor_o.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Suriye ve Irak üzerinden gelen toz fırtınası 2 gündür Mardin'i etkisi altına aldı. Akşam saatlerinden itibaren Mardin ve ilçelerini etkisini gösteren toz bulutları hayatı olumsuz etkiledi. Görüş mesafesinin yer yer 100 metrenin altın düştüğü gözlendi.

Vatandaşlar toz bulutları yüzünden dışarıya çıkamazken, meteoroloji yetkilileri toz bulutunun 2 gün daha etkisini göstereceğini bildirdi. Bu yıl yaz aylarında sık sık toz fırtınasına yakalanan Mardin'de esnaf ve vatandaşlar oluşan tozlardan olumsuz etkilendi.

Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Sait Avar, bu tür havalarda yaşlılar ve çocukların dikkatli olmaları gerektiğini ifade ederek, "Astım ve bronşit hastalarının, küçük çocukların ve yaşlıların tozlu havalarda mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamalarını öneriyoruz." dedi.
Haber: www.mardinliyim.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum