17 Ağustos 2008

Yaşamak İçin Yardıma İhtiyacı Var!

Derik ilçesi Kale Mahallesi'nde oturan Alataş ailesinin doğuştan kalbi delik olan en büyük oğlu Barış Alataş(18) hayatta kalmak için mücadele veriyor.
Derik'te oturan ve kalbinde doğuştan delik bulunan, böbreklerinde ise sorun olan Barış Alataş isimli genç kendisine uzanacak yardım elini bekliyor. Ailesinin maddi durumunun çok kötü olduğunu bu yüzden çocuklarını tedavi ettiremediklerini söyleyen Barış'ın annesi Hayat Alataş, kirada oturduklarını, eşinin fındık toplamak için Karadeniz Bölgesi'ne gittiğini belirtti. Anne Alataş, yetkililerden oğlu için gerekli yardımın yapılmasını istedi. Genç Barış ise, ilköğretim 7. sınıfa gittiğini, sağlık problemleri yüzünden arkadaşlarından geri kaldığını söyledi. Barış, yaşamak istediğini genç yaşta ölmek istemediğini, Başbakan'dan ve Cumhurbaşkanı'ndan kendisine ve ailesine sahip çıkmalarını istediğini açıkladı.
Tedavi için Diyarbakır'daki hastanelere giden Barış Alataş, doktorların, tedavisinin ancak Ankara ya da İstanbul'da mümkün olabileceğini söylediğini ifade etti.
Ali Çelik
Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum