27 Ağustos 2008

YÜKSEL’DEN MARDİN’E SPOR YATIRIMI MÜJDESİ

YÜKSEL: MARDİN’İMİZ İÇİN 2008 YILINDA YATIRIM BÜTÇESİNDEN SPORA 300 BİN YTL’YE YAKIN BİR ÖDENEK AYIRDIK.

Milletvekili Cüneyt YÜKSEL Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ile yaptığı görüşmenin sonucunda Mardin’le ilgili yapılan ve yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi aldı.

Geçtiğimiz ay 1 haftasını seçim bölgesi Mardin’e ayıran Yüksel ziyaretlerinin bir gününü spor yapan gençlere ayırmıştı, Bulgaristan`da düzenlenen 2008 Balkan Dağ Koşusunda Türkiye`yi birincilik kürsüsüne çıkaran ilimizin milli gururu Münir Cura’yı 10 tam altınla ödüllendiren Yüksel sporla ilgili yapılan ve yapılacaklarla ilgili Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ile görüşeceği sözünü vermiş ve ilimiz için yapılan yatırımların arttırılması için uğraşacağını belirtmişti.

Görüşmeler sonucunda Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün 2008 Yılı Mali Yatırım Programı bütçesinden “Mahalli İdareler Spor Tesisleri” Projesi kapsamında spor tesislerini kendi imkanları ile yapmak isteyen yerel yönetimlere gereken ödeneklerin aktarıldığı bilgisini veren Yüksel sporun ve sporcuların desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Pek çok şampiyonluklar yaşamış olan eski milli güreşçi; Mardin Milletvekili Y.Doç. Dr. Cüneyt Yüksel Mardin’i tanıtma konusunda sporun çok önemli bir araç olduğunu belirtti.

YÜKSEL: MARDİN’İMİZ İÇİN 2008 YILINDA YATIRIM BÜTÇESİNDEN SPORA 300 BİN YTL’YE YAKIN BİR ÖDENEK AYIRDIK.

Mardin’e yapılan yatırımlardan bahseden Yüksel; Midyat’ta sentetik çim semt spor sahası için 100.000 YTL, Nusaybin Basketbol, Voleybol ve tenis kortu Spor sahası yapımı için 60.000 YTL; Derik Basketbol, Voleybol ve Tenis Kortu Spor sahası yapımı için 60.000 YTL ve Acırlı Belediyesine Basketbol, Voleybol ve Tenis Kortu Spor sahası yapımı için 60.000 YTL ödenek aktarımı yapıldığını belirtti.

Haber: www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum