12 Eylül 2008

AK Partili Gençlerden İftar Yemeği!

Zinciriye Butik Otelinde verilen iftar yemeğine Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu, AK Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Haluk Köksal, İl Genel Meclis Başkanı Abdulmutallip Bilgiçoğlu ve 100’e yakın AK Partili genç katıldı.

Yemek öncesinde gençlerle sohbet eden AK Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu Türkiye'yi 4 yıl önce bitmiş bir halde devraldıklarını belirterek, ''Türkiye şimdi iyi yolda. Biz Türkiye'yi 4 yılda başı dik, dışarıda hatırı sayılır bir ülke haline getirdik'' dedi.

Ülkede sağlık, eğitim, sosyal güvenlik gibi birçok alanda kalkınma sağladıklarını ifade eden Lokman Sinanoğlu, bu olumlu tablonun Mardin'e de yansıdığını söyledi.

Mardin genelinde yapılan çalışmalara değinen Sinanoğlu, ''Hizmetlerimiz saymakla bitmez. Çalışmaya devam edeceğiz. Bu ülke hepimizin'' dedi. Seçilme yaşının 30'dan 25 indirilmesi ile ilgili yasal çalışmalara da değinen İl Başkanı Sinanoğlu, bu yasal değişikliğin siyasette gençlerin önünü daha da açacağını söyledi. Yemeğe katılan Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu ise yerel yönetimlerde yaptığı hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Hem genel, hem de yerel seçimlerde AK Parti'nin ezici bir üstünlükle iktidara geldiğini ifade eden Pamukçu, son 4 yılda ülke genelinde ve Mardin'de birçok alanda önemli adımların atıldığını, önemli yatırımların yapıldığını söyledi.
Bu icraatların halka anlatılması açısından parti gençlik kollarının önemli olduğunu vurgulayan Pamukçu, AK Parti Mardin Gençlik Kolları Teşkilatı'nın uyumlu ve azimli bir şekilde çalıştığını kaydetti.
Gençlik Kolları Başkanı Serdar Bağış da gençliğe değer veren, onlara sahip çıkan, onların sorunlarına çözüm bulan bir hükümetin görev yaptığını, bunun gençlik için büyük bir şans olduğunu vurguladı.
Gençlik olarak anlamsız çekişmelerden, tartışmalardan uzak durduklarını, Mardin’e ve ülkeye faydalı olmak için çalıştıklarını anlatan Bağış, teşkilat olarak yaptıkları çalışmalara değindi.

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum