3 Eylül 2008

AK Partili Vekiller, Yeşilli Kongresine katıldı

AK Parti Mardin Milletvekilleri, Gönül Bekin Şahkulubey ve Yrd. Doç. Cüneyt Yüksel Ak Parti Yeşilli İlçe Teşkilatının 3. Olağan Kongresine katıldı.

Yeşili İlçe Kongresinde Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkululubey; Mardin Ak Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu ve Teşkilat Başkanı Salih Yeşilmen’den oluşan divan kuruluna tek liste olarak gönderilen Ak Parti Yeşilli İlçe Başkanı Hüseyin Kutlu’nun listesi tekrar kabul edildi. Yeşilli İlçe Başkanlığı’na getirilen Hüseyin Kutlu güven tazelemiş oldu.

Kongreye Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu, Yeşilli Belediye Başkanı Enver Sağlam, Yeşilli İlçe başkanı Hüseyin Kutlu’nun yanı sıra il ve ilçe teşkilatından pak çok partili katıldı.

Kongrede konuşan Yeşilli Belediye Başkanı Enver Sağlam; Yeşilli ilçesinde yaptıkları hizmetleri anlattı.

Enver Sağlam’dan sonra söz alan Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel Mardin iliyle ilgili projeler hakkında bilgi verdi. Ak Parti’nin Yeşilli ilçesinde ve Mardin ilinde 2002 Genel Seçimler, 2004 Yerel Seçimler ve 2007 Genel Seçimlerde aldığı oyların başarılarının ve milletin güveninin bir neticesi olduğunu belirten Yüksel; partisinin Yeşilli’de % 80 lerin üzerinde oy aldığını belirtti. Ayrıca Ak Parti’nin Mardin’de 2002 de %15 olan oyunu %45 lere çıkardığını belirten Yüksel bu başarıda pay sahibi olanlara teşekkür etti.

Teşkilatların önemini anlatan konuşmasının ardından projelerinden bahseden Yüksel; Güneydoğu Anadolu GAP Eylem Planı Projesinin, KÖYDES, BELDES projelerinin, Mardin Artuklu Üniversitesi Projesinin, Beyaz Su projelerinin her birinin milyon dolarların üzerinde maliyeti olan mega projeler olduğunu söyledi ve her projenin sıkı takipçisi olduğunu sözlerine ekledi.

Bu projelerin yanı sıra Mardin’i gerçekten yalnızca Türkiye’de değil Dünya’da hak ettiği istediği seviyeye çıkaracak olan projenin Kentsel Dönüşüm projesi olduğunu sözlerine ekleyen Yüksel, özellikle bu projenin kendisinin mega projesi olduğunu söyledi. Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la birebir görüştüğünü belirten Yüksel; Mardin Kentsel Dönüşüm projesi yüz milyon dolarlarca yatırım yapılacak olan; Başbakanın özel önem verdiği, Türkiye’de belki dünyada örneği olmayan bir proje olduğunu belirtti.

Kongreye tek aday ve tek liste olarak giren Hüseyin Kutlu tekrar ilçe başkanı seçildi ve tebrikleri kabul etti.

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum