14 Eylül 2008

Avcılar`a tebrik ziyaretleri sürüyor

Eski ilçe Emniyet Müdürü Ertan Yergin’in tayının çıkmasıyla boşalan Kızıltepe Emniyet Müdürlüğü görevine getirtilen Emniyet Müdürü Hakan Halit Avcılar, kendisini ziyaret eden ilçe halkının ziyaretleri tüm yoğunluğuyla sürüyor. Yeni görevine geldiği günden yoğun bir ziyaretçi ilgisiyle karşılaştığını belirten İlçe Emniyet Müdürü Avcılar, kendisini ziyaret ederek sıcak şekilde karşılayan ve yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Mesleki yaşamında bölgede ikinci kez görev yaptığını hatırlatan Hakan Halit Avcılar, Kızıltepe gibi sıcak ve samimi insanların yaşadığı bir ilçede görev yapacak olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

Bölgede daha önce Şanlıurfa’da görev yaptığını, bölge insanının karakteristik yapısının birbirine çok benzediği için yeni görev yerinde yabancılık çekmeyeceğine işaret eden Emniyet Müdürü Hakan Halit Avcılar, “Bizim kamu çalışanı olarak başlıca görevimiz Kızıltepe’deki huzuru ve asayişi en iyi şekilde sağlamaktır. İlçe halkının nezdinde güvenin timsali polis profilini pekiştirmek hedefimizdir. Bu doğrultuda; mahiyetimizde çalışan mesai arkadaşlarımızla birlikte üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmaya çalışacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. İlçe Emniyet Müdürülüğü olarak kapımız ve gönlümüz vatandaşlarımıza ardına kadar açıktır. İnanıyorum ki hep birlikte birbirimize destek olarak ilçede var olan huzuru daha da pekiştireceğiz.” Şeklinde konuştu.

Kadir ÜRÜNDÜ

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum