14 Eylül 2008

BALCI “ YARARIM DOKUNACAK HER ALANDA GÖREVE HAZIRIM

ARTUKLU ÜNEVİRSETESİ KURUCU REKTÖR YARDIMCISI BALCI “ ARTUKLU ÜNİVERSİTESİNE YARARIM DOKUNACAK HER ALANDA GÖREVE HAZIRIM”

Mardin Artuklu Üniversitesi Kurucu Rektör Yardımcısı iken rektörlüğe aday olan ve YÖK tarafından Cumhurbaşkanlığına gönderilen listenin üçüncü sırasında yer alan Pro.Dr.Kadri Balcı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün listede ikinci sırada bulunan Prof.Dr.Serdar Bedii Omay’ı atamasının ardından bir basın açıklaması yaptı.

Mardin Meslek Yüksek okulunda yaptığı basın açıklamasında Artuklu Üniversitesinin kuruluş aşamasında destek veren yönetici ve sivil toplum kuruluşları ile Mardin dışında bulunan Mardin’li işadamları ve Vakıf yöneticilerine teşekkür eden Prof.Dr.Kadri Balcı, atanan yeni rektörün Artuklu Üniversitesine ve Mardin’e hayırlı olması dileğinde bulundu. 35 yıl devlete ve bilime hizmet verdiğini söyleyen Balcı, bundan sonra da Mardin ve Artuklu üniversitesi için yapılacak çalışmalarda görev almaya hazır olduğunu bildirdi. Balcı “Mardin’e ve Artuklu Üniversitesine yararlı olacağım alanlarda her zaman göreve hazırım. Bilim adamı olarak koltuk ve makam peşinde değilim. Bunları bilim adamı aştım. Yeni atanan Rektör’e başarılar diliyorum. Artuklu Üniversitesinin bir an önce istenilen seviyeye ulaşması ve gelişmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımı ifade etmek istiyorum” dedi.

Haber: www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum