25 Eylül 2008

BASIN MÜDÜRÜNE VEDA YEMEĞİ..




Emekli olan Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürüne veda yemeği verildi..

Mardin Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden emekli olan Mehmet Çelik’e veda yemeği verildi. Veda yemeğine Valilikte görev yapan Müdürler ile Vali Yardımcıları katıldı. Samimi bir ortamda geçen yemekte zaman zaman duygulu anlar yaşandı.

Kamu kurumlarında 35 yıl hizmet veren, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini 1986 yılından beri başarı ile yürüten Mehmet Çelik, kamu hizmetine kendi isteği ile son noktayı koyarak emekli oldu. Valilikte görev yapan Müdür arkadaşları Mehmet Çelik’e veda yemeği verdi. Yemek oldukça samimi bir hava içinde geçti. Geçmişte yaşanan, bazen sıkıntı bazen de sevinç yaratan anıların anlatıldığı yemeğin ardından Vali Yardımcısı Niyazi Ulugölge kısa bir konuşma yaptı. Ulugölge, 35 yıl süre ile görevini en iyi şekilde yapan Basın Müdürü Mehmet Çelik’in alının akıyla emekli olması her kamu görevlisinin duygularını kabartan bir yaşam süreci olduğunu belirterek “İki yılı aşkın bir süre içinde birlikte görev yaptığımız. Basın Müdürü Mehmet Çelik, görevini en iyi şekilde yapan, amir ve çalışma arkadaşlarının bilgi ve becerisiyle işlerini kolaylaştıran bir arkadaşımız. Mehmet Çelik kamudaki çalışma temposu ile sivil yaşamda da istediği başarıyı elde edeceğine inanıyorum. Bundan sonra gazetecilik yaparak yaşamını sürdüreceğini öğrendik. Yeni yaşam ve görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Veda yemeğine Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer, İl Mahalli İdareler Müdürü Zehra Çaltekin, İl Özel Kalem Müdürü Emniyet Amiri Fatih Dikici,İl Çevre ve Orman Müdürü Fahrettin Ay,İl Yazı İşleri Müdürü Zeynel Toparlı, İl Dernekler Müdürü Hüseyin Kurtay, Şırnak İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muazzez Kurtay, ve birlikte görev yaptığı arkadaşları katıldı.

Vali Niyazi Ulugölge Mehmet Çelik’e hizmet anısına bir şilt verdi. Arkadaşları da saat hediye etti.

Haber:www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum