22 Eylül 2008

Bücürkent'e Öğrenci Akını.

Bücürkent kreş ve gündüz bakım evi kurucu müdürü Derya Uncu şunları söyledi: “Mardin’e modern ve tam donanımlı kreşi kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kreşimizde öncelikli olarak çocuğa koşulsuz sevgi ve güler yüz gösterip, saygı ve güven ortamı içinde, hijyen koşullarına uygun, oyun yoluyla bireysel aktif-etkin öğrenmesini sağlıyoruz. Çocuklar için temel çok önemli. Biz bunun bilinciyle hareket ediyor, çocuklarımıza etkin öğrenme modelini uyguluyoruz. Biz kreşimizde her yaş grubuna özel geniş ve ferah sınıflarda; bilgisayar laboratuarları ile bilgisayar ile tanışmasını, İngilizce, trafik eğitimi, müzik, origami, drama, halk oyunlarını öğrenmesini sağlıyoruz. Psikolog Dr. Yasemin Babaoğlu gözetiminde, İngilizce derslerinde Türkay Özgen, jimnastik derslerinde Yeliz Yıldırım, müzik derslerinde Seçkin Mataracı ile çocuklarımıza sağlam bir temel oluşturmayı hedefliyoruz.”

‘YOĞUN İLGİ BİZLERİ SEVİNDİRİYOR’

Mardin halkının okul öncesi eğitime önem vermeye başladığını ifade eden Derya Uncu; çocuklarının iyi eğitim almasını isteyen bilinçli veliler kreşimizi tercih ediyor. Bu da bizleri mutlu ediyor. Bizim hedefimiz, canlı bir sosyal yaşam içinde; bağımsız davranabilme gücüne sahip, yaşadığı toplum ve grupla uyumlu, araştıran, öğrenen, merak eden, edindiği bilgiyi kullanarak problemi çözen, başarı motivasyonu yüksek, doğaya, çevresine ve başkalarına saygılı, kendisinin değerini ve önemini bilen, yaratıcı, anadilini iyi konuşan, matematik altyapısı oluşmuş insanlar oluşturabilmektir.

Ayrıca yemek listesinde çocukların sağlığına uygun olmayan yiyeceklerin kullanılmadığını ve yemeklerin aşçı tarafından mevsimine göre yapıldığını ifade eden Derya Uncu; yeni sezon kayıtlarının başladığını ve 2-6 yaş grubu tüm çocukları beklediğini ifade etti.

Haber:www.mardinimiz.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum