3 Eylül 2008

Belediyenin İlk İftar Yemeği Nargaz Firmasından

Mardin Belediyesi tarafından geçen yıllarda kurulan aş evini bu yılda eski halk eğitim salonunda açarak geleneğini devam ettirdi. Şehir merkezinde yaşayan fakir ve kimsesiz vatandaşların Ramazan ayı boyunca sıcak bir yemek yemelerini sağlamak için kurulan aş evinin ramazan ayı boyunca hizmet edeceğini belirten Belediye Başkanı Metin Pamukçu “Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen aş evinin Ramazan ayı boyunca günde ortalama 2 bin 800 kişiye günde 4 çeşit sıcak yemek verilmektedir. Rahmet ve bereketiyle kavuştuğumuz Mübarek Ramazan Ayında yardımlaşma ve dayanışmayı artırmak amacıyla belediyemiz ve hayırsever işadamları ile el ele vererek hayırlı bir hizmeti halkımıza sunmanın sevinci içindeyiz.”dedi.

Belediyenin aş evinde verilen ilk iftarın sponsorluğunu Nargaz firması üstlendiğini ifade eden Başkan Pamukçu; “Fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza Ramazan ayı boyunca ücretsiz olarak iftar yemeği sunacağız. Her gün hayırsever bir iş adamımız aş evinde iftar yemeği verecektir. Mardin’deki bütün hayırsever işadamlarına buradan sesleniyorum. Buradaki yoksul ve fakir ailelere bir yardım eli uzatsınlar.”diye konuştu.

Aş evindeki Ramazan ayının ilk iftarına Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkullubey, Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu, Nargaz Firması temsilcisi Hüsamettin Aşiti ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Metin Pamukçu aş evine gelen vatandaşları kapıda karşılayarak sohbet etti.
Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum