26 Eylül 2008

Demir`den Kaymakam`a ziyaret


Kızıltepe’de göreve başlayan İlçe Kaymakamı Osman Tunç’a “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Demir, Kızıltepe gibi önemli bir ilçede göreve başlamasından ötürü kaymakam Tunç’u tebrik etti.

Kızıltepe’nin 40 ilden daha büyük bir ilçe olduğuna işaret eden Milletvekili Demir, “İlçede başarılı hizmetler ifa eden eski kaymakamımız Fecri Fikret Çelik'in Ordu iline atanmasıyla boşalan Kızıltepe Kaymakamlığı görevine atanan yeni kaymakamımıza 'Hoş Geldiniz ve hayırlı oksun' temennilerimizi iletmek üzere kendisini ziyaret ediyoruz. Kendisi daha önce de bölgede görev yaptığı için, yöre halkının karakteristik yapısına yakından biliyor. Bu tecrübesi kendisi için önemli bir şanstır. Kızıltepe Mardin’in en büyük ilçesidir. Dolayısıyla Kızıltepe bizim için çok önemli. Buradaki görevi süresinde; bizim de kendisine vereceğimiz destekle öyle sanıyorumki ilçedeki yaşam kalitesinin artmasında katkısı olacaktır. Partimizin ‘Önce İnsan’ odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde; İlçede özellikle de son dönemde sağlık ve eğitim konularında yakalanan başarı ivmesinin yeni dönemde yeni kaymakamımızla da süreceğine inanıyorum. Kendisine yeni görevinde bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.

Göreve Başlayan yeni Kaymakam Osman Tunç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kızıltepe’nin daha önce yörede görev yaptığı diğer ilçelere nazaran çok daha büyük ve gelişmiş bir yerleşim yeri olduğunu söyledi.

Tam Pansiyonlu ve donanımlı yeni Milli Piyango Lisesi’nin ilçede yapılması yönünde alınan kararda ısrarlı girişimleriyle büyük rol oynayan Milletvekili Mehmet Halit Demir’e tebrik ederek katkılarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Tunç, “Kızıltepe’yi beklediğimden de iyi buldum. Kızıltepe’de özellikle eğitim alanında sıkıntılar var. Bu sıkıntıları el birliğiyle çözeceğimize inanıyorum. Burada yaşayan her vatandaşımızla bir gönül birlikteliği kurarak, devletin sefkatli kollarının vatandaşa nefesi kadar yakın olduğunu göstereceğiz. İnsanlara hizmet etmek kadar güzel bir duygu yok. Bu duyguyu tüm yoğunluğuyla Kızıltepeli vatandaşlarımızla paylaşıp, pekiştireceğimize inanıyorum.” dedi.

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum