3 Eylül 2008

Dr. Faruk Kasap Ameliyat Oldu.

Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Faruk Kasap, şiddetli karın ağrısı şikayetiyle kaldırıldığı Mardin Devlet Hastanesi’nde apandisit ameliyatı oldu.

Son günlerde yaşadığı yoğun karın ağrısı şikayetleriyle tedavisini sürdüren Dr. Faruk Kasap, önceki akşam yoğunlaşan ağrılarına dayanamayınca yakınları tarafından Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kızıltepe Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan Ameliyathanelerin bakım ve onarımda olması sebebiyle Mardin’de tedavi altına alınan Dr. Faruk Kasap, apandisit teşhisi ile ameliyata alındı. Yaklaşık bir saat süren başarılı ameliyattan sonunda sağlığına kavuşan Dr Faruk Kasap, Kızıltepe Devlet Hastanesine getirilerek kendisine ayrılan odada tedavisini sürdürüyor.

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum