26 Eylül 2008

Egemen Bağış Mardin`de stres attı

Mardin öğretmen evinde verilen seminere katıldıktan sonra Belediye’ye ait iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftar açan AK parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Egemen Bağış ile beraberindeki Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte Artuklu Kervansaray otelinde gerçekleşen sıra gecesine katılan Egemen Bağış, dinlediği mahalli müziklerle kısa süreliğine de olsa siyasetin stresinden uzaklaşmayı bildi.

AK Parti Mardin milletvekili Mehmet Halit Demir, Cüneyt Yüksel, Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar, Belediye başkanı Metin Pamukçu, İl Emniyet müdürü Serdar Meriç, AK Parti il Başkanı Lokman Sinanoğlu ile partililerin katıldığı Sıra gecesinde Mardin’in bildik mahalli müziklerini yer sofrasında bağdaş kurarak dinledi.

Mardin milli müziği olarak kabul edilen Reyhani müziği eşliğinde oynayan AK Partili Belediye Başkanı Metin Pamukçu’yu izleyerek siyasetin stresinden uzaklaşan Milletvekili Egemen Bağış, Mardin gibi tarihi ve kültürüyle zengin bir ilde bulunmaktan ötürü son derece mutlu olduğunu belirtti.

Mardin Artuklu Kervansaray Otelinin ev sahipliğinde otantik bir ortamda gerçekleşen ve konuklara meyve kokteylinin ikram edildiği Mardin sıra gecesi geç saatlere kadar sürdü.

Kadir ÜRÜNDÜ

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum