15 Eylül 2008

Engin Nurşani yaşam savaşı veriyor

Engin Nurşani yaşam savaşı veriyor
Halk Müziği sanatçısı Engin Nurşani K.Maraş'ta geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı. Yoğun bakıma alınan genç sanatçı yaşam mücadelesi veriyor.





Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Cumartesi günü Ceylan Türkü Cafe adlı iş yerinin açılışını yapmak üzere ilçeye gelen Engin Nurşani, açılıştan sonra hayranlarının yoğun ilgisi altında programını tamamladı.

Gece saat 01.30'da arkadaşı Mustafa Kara ile birlikte Gaziantep'e dönmek üzere yola çıktı. Arkadaşı Mustafa Kara'nın kullandığı 27 LK 379 plakalı otomobil Göksun- Kahramanmaraş karayolu Püren Tüneli girişinde aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden şarampole yuvarlandı.

kullan

Yoldan geçen araçlardan birinin kazayı fark ederek durumu jandarmaya bildirmesiyle ünlü sanatçı Engin Nurşani ve arkadaş Mustafa Kara ambulansla Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Boynu kırıldığı belirlenen Engin Nurşani'nin akciğerinde kanama da tespit edildiği öğrenilirken, genç sanatçı yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

kullan

Kazayı haber alan Engin Nurşani'nin babası Ozan Ali Nurşani'de Kahramanmaraş'a geldi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

kullan

(FOTOĞRAFLAR: haber46.com)

Haber: www.haber7.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum