22 Eylül 2008

ERKEKLER ESTETİK YAPTIRMADA KADINLARI GERİDE BIRAKTI..

Mardin Devlet hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Alpaslan Topçu, estetik yaptırmak isteyen hastalarının %60 nın erkeklerden oluştuğunu söyledi.

Travma sonucu burunlarında meydana gelen kırık, eğrilik ve geniz eti şikayetleri ile gelen hastaların çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğunu ifade eden Palistik Cerrahi Uzmanı Dr.Alpaslan Topçu, travma sonucu meydana gelen bozukluklarla birlikte hastaların estetik görünüm konusunda taleplerinin de karşılandığını söyledi. Plastik cerrahi gerektiren Burun travmaları ameliyatını KBB uzmanı ile birlikte gerçekleştirdiklerini belirten Dr. Alpaslan Topçu “Estetik her zaman göz önündedir.Herkes güzel bir buruna sahip olmak ister. Travma sonucu burun kemiği kırığı ve eğriliği bulunan hastalarımızı KBB uzmanı arkadaşımızla birlikte ameliyata alıyoruz. Şimdiye kadar estetik anlamında en fazla burun ve karın gerdirme

Talepleri ile karşılaştım. Hastalarımın %60 erkeklerden oluşuyor. Bakımlı ve estetik görünmek herkesin hakkıdır. İyi bir buruna sahip olmayı kim istemez ki” şeklinde konuştu.

LAZERİ KUAFÖRLE YAPMAMALI..

Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Alpaslan Topçu, özel muayenehanesinde hastalarına lazer ile epilasyon hizmeti verdiğini belirterek, lazer’in bir çok yerde kuaförler tarafından kullanıldığını, uzman ekip ve kişilerin gözetiminin dışında kullanılan lazer’in olumsuz sonuçlar doğuracağını söyledi.

Haber: www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum