12 Eylül 2008

Şeytanın bacağı kırıldı!


Mardinspor epeydir yapmadığı bir işe yeniden girişti ve aylar sonra 3 puanı G.Antep’te Gaski önünde Ankara Buğsaş’tan transfer edilen Alaaddin’in attığı golle aldı. Bu galibiyeti taraftar uzun süredir bekliyordu ve sonunda istenilen oldu.

Urfa ve Belediye Van karşısında istenilen futbolu sahaya yansıtamayınca doğal olarak takımın kamp yapamadığından, takımın yeni kurulduğundan bahsettik. Nitekim son takım kadrosuna baktığımızda geçen seneki takımdan sadece dört oyuncu takımda yer alıyor.

Kalede Zülküf o da her maçta oynamıyordu kaleci Oğuz’un yedeğiydi. Fırat, Abdullah ve Ali Yıldırım geçen seneki kadroda yer alan oyunculardı. Yaklaşık 20 yeni oyuncu arasında en iyi onbiri bulmak zor olacak.

Gaski önünde kaleyi Zülküf’e emanet eden Teknik heyet, defansın sağında İlhan solunda Keremcan savunmanın ortasında Zafer ve Metekan’a görev verirken, orta sahada 5’li bir diziliş vardı. Sağda Ali Yıldırım solda Oktay göbekte kaptan H.İbrahim, Abdullah ve Fırat görev yaptı. Alaaddin ise tek forvet olak hucüm hattında ve maçın tek golünü atan oyuncu oldu. İkinci yarı Onur, İbrahim ve Recep sonradan oyuna dahil oldular.

Takım kadrosuna baktığımızda çok genç bir oyuncu topluluğunu görüyoruz. Fakat en büyük handikapımız zamanında kamp yapamamak. Keşke bu takımın finansmanı olsaydı ve 3 ay önce kurulup çok iyi bir kamp dönemi geçirmiş olsaydı.

Yine de zamanla takımın çok çalışarak iyi olabileceğini söyleyebiliriz. Bakalım zaman neyi gösterecek. Transferin son gününde iki tane oyuncu alınmıştı. İlki Manisaspor’dan Deniz Tufan diğeri ise Kasımpaşa’dan alınan golcü Deniz. Deniz Tufan kupa maçında izleyip geçer not vermiştik. Ancak golcü Deniz’i izleme imkanı bulamadık. Umarım bu hafta İskenderun maçında forma giyer ve takıma katkısı büyük olur.

Sonuç olarak şeytanın bacağını kırmak önemli fakat devamı gelmeli. İyi futbol puanları getirecektir. Galibiyetler taraftarı da ateşliyecek ve özlediğimiz tribün renkliliğini yeniden yakalıyacağız. Hafta sonu İskenderun maçı 6 puanlık bir maç. Her iki takımında 4 puanı var kazanan ekip diğerinin üstüne çıkacak. Saha ve seyirci avantajını kullanıp ikinci galibiyetini almalıyız.

Kayyum heyetine de buradan bir önerimiz var. Bilet fiyatları lütfen kupa maçındaki gibi olsun. Urfa maçında 10 ve 5 Ytl lik bilet fiyatlarını çok bulan taraftar Çarşamba günü oynanan kupa maçında uygulanan 2 ve 5 Ytl lik fiyatları makul buldu. Umarım bilet fiyatları Eski Açık 2 kapalı ise 5 ytl olarak devam eder.

Haber: www.mardinlife.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum