13 Eylül 2008

Gazetecilerden Emniyet Müdürüne Ziyaret

Mardin’de görev yapan gazeteciler görevine yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Serdar Meriç’i makamında ziyaret etti.


Mardin’de görev yapan gazeteciler görevine yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Serdar Meriç’i makamında ziyaret etti.
Göreve geldiği günden beri beklentisinin üzerinde bir ilgi gördüğü için vatandaşlara teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Serdar Meriç, tarihi kentte görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mardin’i daha önce de ziyaret ettiğini hatırlatan Meriç, vatandaşlara ve sivil toplum kuruluşlarına seslenerek “Müdürlüğümüzün kapısı herkese açıktır. Ben inanıyorum ki tarihi kentte hep birlikte her şeyin üstesinden geleceğiz ve mevcut sıkıntıları el ele vererek çözeceğiz.”dedi.
Kültürel ve tarihi güzellikleri ile doğunun incisi konumunda bulunan Mardin'de görev yapmanın çok güzel olduğunu anlatan Meriç, "Daha önce olduğu gibi bundan sonrada ekip çalışması ile Mardin'imizi huzur ve güven ortamını devam ettirmeye çalışacağız. Halkımızın emniyet ve güvenliğini sağlamak için özveri ile görev yapacağız. Halkımızın hizmetindeyiz. Onlar için varız, onlar için çalışacağız. Amacımız bizden önce burada başarı ile görevlerini yerine getiren arkadaşlarımız gibi, bizden güzel hizmetler bekleyen vatandaşlarımızı utandırmamak ve onların beklentilerine cevap vermek. Bize duydukları güven neticesinde bu bizi bu göreve uygun gören devlet yetkililerimizin güvenine layık olmak. Çalışmalarımızda bu iki unsur bizim için çok büyük önem teşkil edecektir. İnşallah sizlerle birlikte buradaki görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz.”dedi.
Gerçekleştirilen bu ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren gazetemiz imtiyaz sahibi Veysi Erkar ise “İlimizde başladığınız bu yeni görevinizde size sonsuz başarılar diliyorum. İnşallah başarılı çalışmalarınızla ilimizde var olan huzuru daha da geliştirirsiniz. .”diye konuştu.
Konuşmasında bölgedeki şehir içindeki ağaçlandırmaların çok yetersiz olduğuna da dikkat çeken İl Emniyet Müdürü Meriç, toplumda ağaçların dikilmesi ve yeşilin korunması yönünde ulusal bir bilinç oluşturmaya yönelik girişimlerde bulunacaklarını sözlerine ekledi.
Haber: www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum