16 Eylül 2008

İftar öncesi elim kaza: 5 ölü

Mardin’de iftar vaktine dakikalar kala meydana gelen elim trafik kazası vatandaşları derinden üzdü. Adapazarı’na 2 ay önce fındık toplamaya Şırnak’ın İdil ilçesi ile Nusaybin’den giden 21 tarım işçisi, 50 günlük çalışma ardından kiraladıkları minibüs ile Mardin’e doğru yola çıktı. Akşam saat 18.30 sularında Mardin ile Nusaybin arasında kalan Tilkitepe köyü mevkiinden geçen Abdurrahman Yiğit yönetimindeki 73 KA 720 plakalı minibüs sol arka tekerinin patlaması sonucu takla attı. Kazada 5 işçi yaşamını yitirdi, 6’sı ağır toplam 16 kişi yaralandı.

Tilkitepe mevkiindeki kazada Rahmi Aruç, Ayşe Atay, olay yerinde, Emine Çatak, Şefika Çatak ve Diyadin Aruç ise kaldırıldıkları Diyarbakır’daki Devlet ve Tıp Fakültesi hastanelerinde öldü. 6’ısı ağır(Diyarbakır’da) 10’u Mardin Devlet Hastanesi’nde toplam 16 kişinin yaralı olarak halen tedavi gördüğü kaza ardından yaralı olan minibüs sürücüsü Abdurrahman Yiğit gözlem altına alındı. Şırnak’ın İdil ilçesinde gönderilen cenazelerin bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Jandarma, trafik kazası ardından başlattığı tahkikatın halen çok yönlü sürdürüldüğü ifade edildi.

Ekrem Arslan

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum