6 Eylül 2008

Kaymakam Osman Tunç, göreve başladı.

Manisa Saruhanlı kaymakamı iken, İçişleri bakanlığı'nın kaymakamlar kararnamesi ile Kızıltepe Kaymakamlığı görevine atanan Osman Tunç, ilçedeki yeni görevine başladı. Mesleki kariyerini 5 yıl boyunca sürdürdüğü Manisa Saruhanlı ilçesinden Sonra Türkiye'nin en büyük ilçeleri arasında yer alan Kızıltepe ilçesindeki yeni görevine; ilçede faaliyet gösteren kurumların amirleriyle bir tanışma toplantısında bir araya gelen Kaymakam Tunç, kurum müdürleriyle yaptığı ilk toplantıda: ilçede kamu hizmeti kalitesinin artması hususunda yapılması gereken çalışmaların belli bir düzen içerisinde yürütülmesi gerektiğini savundu.

Kızıltepe'nin 130 bin nüfusu olan büyük bir ilçe olduğuna işaret eden Kaymakam Tunç, "Kızıltepe, Güneydoğu’nun en büyük ve en önemli ilçelerinden biridir. Türkiye’deki 45 ilden daha büyük nüfusu ve kendine has özellikleri olan Kızıltepe ilçesinde göreve başlamanın heyecanı içerisindeyim. İlçe'de faaliyet gösteren Kamu kurumları ve birimlerin hizmet akışının belli bir nizam ve düzen içerisinde işlemesi hususundaki hassasiyetimi bugün yaptığım ilk toplantıda mesai arkadaşlarımla paylaştım. İnanıyorum ki bundan önceki görev yerlerinde olduğu gibi, Kızıltepe ilçemizde de toplumumuzun refah sevyesini yükseltecek, 'Toplam Kalitede Hizmet' anlayışı çerçevesinde çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Kaymakam Osman Tunç:

İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle Kızıltepe'de göreve başlayan Kaymakam Osman Tunç, 1965 yılında İzmir’in Bornova İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı.1988’de Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1990 yılında Manisa Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Aydın-Karpuzlu, Erzurum-Karayazı, Aydın-Yenipazar, Ağrı-Patnos ve Manisa- Saruhanlı ilçesinde Kaymakamlık görevini yürütten Kaymakam Tunç, içişleri bakanlığının son kararnamesi ile Kızıltepe Kaymakamlığı'na atandı.

Kaymakam Tunç, Evli ve iki çocuk babası olup, eşi sınıf öğretmenidir.

Kadir ÜRÜNDÜ

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum