6 Eylül 2008

Mardinli Hakemin Büyük Başarısı

Mardin’de beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Nurettin Çiçek Mardin’de ilk defa Süper Lig hakemi oldu.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Mardin Şubesi, 2008- 2009 sezonunu törenle açtı. 21 Kasım Şehir Stadyumu'nda düzenlenen sezon açılışı törenine Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Mardin Şube Başkanı Mehmet Çiftsüren, İl Hakem Kurulu Başkanı Erhan Ağılday, Gözlemci Kurulu Başkanı Fasih Dirin ve Mardin’de görev yapan hakem ve gözlemciler katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Mardin Şube Başkanı Mehmet Çiftsüren, Mardin futbol hakemliğinin temel ve özlük hakları doğrultusunda dernek olarak hakem arkadaşların yanında olduklarını söyledi.

Göreve geldikleri günden bu yana profesyonel liglere hakem kazandırmak için uğraştıklarını ve bu anlamda da Mardin tarihinde ilk defa bir hakem gönderdiklerini belirten Çiftsüren, hedeflerinin önümüzdeki yıldan itibaren başta süper lig olmak üzere 1. lige daha çok hakem yetiştirmek olduğunu sözlerine ekledi.

Tören sonunda kurban kesilerek sahaya çıkan 32 klasman ve il hakemi yaklaşık bir saat boyunca antrenman yaptıktan sonra Süper Lige çıkan Nurettin Çiçek’i tebrik etti.

Nezir Güneş / Mardin

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum