29 Eylül 2008

Midyat Kaymakamı, İşadamları Ve İlçe İleri Gelenlerine İftar Verdi


Midyat Kaymakamlığı, ilçenin ileri gelenleri ve iş adamları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Midyat Kaymakamı Mustafa Yılmaz, Mardin yolu üzerinde bulunan turistik İce-mar cafede, ilçenin ileri gelenleri, iş adamları ile ulusal ve yerel basın mensuplarına iftar verdi.

İftar sonrası konuşma yapan Kaymakam Yılmaz, konuşmasında ilçenin önemine değinerek, Midyat'ın dil, din, kültür ve tarihi zenginliği itibariyle bir il konumunda olduğunu belirtti. İkinci kez Midyat'ta görev yaptığını hatırlatarak bundan oldukça memnun olduğunu sözlerine ekleyen Yılmaz, "Önemli olan burada yapılan hizmetler ve çalışmalardır" dedi. İlçenin gelişmesi ve güzelleşmesinin her geçen gün arttığını, turizmin bu konuda ciddi katkısının olduğunu ve son zamanlarda çekilen filmlerin güzellikler kattığını belirterek, önümüzdeki ayda yeni bir dizi filmi çekileceğini söyledi. Kaymakam Yılmaz, Midyat'ta açılan yüksek okul ve yeni inşaatına başlanılan devlet hastanesinin, ilçenin gelişmesini olumlu yönde etkileyeceğini belirtti.

Yılmaz, "Kadir gecesi münasebeti ile hepinizin kandilini kutluyor ve şimdiden bayramınızı kutluyorum" dedi. İftar yemeğine katılan katılımcılar daha sonra çay ve tatlı ikramlarından sonra memnun bir şekilde tesisten ayrıldı.
Haber: www.mardinliyim.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum