23 Eylül 2008

NİMET GÜL'Ü GENÇ YAŞTA KAN KANSERİNDEN KAYBETTİK

Genç yaşta, yakalandığı kan kanseri ve zatüre sonucu yaklaşık 2 aydır İstanbul Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren, evli 1 çocuk babası Nimet GÜL (33 yaşında), 21 Eylül 2008 saat 09:00 sıralarında hayatını hayatını kaybetti. Ölümüyle herkesi derin üzüntüye boğan Nimet GÜL'ün (33 yaşında) cenazesi kalabalık bir kitle tarafından Hastane morgundan alınarak, Soğanlık Anadolu Yakası mezarlıklar müdürlüğüne getirildi. Nimet GÜL'ün (33 yaşında) cenazesi ikindi namazına mütaakiben kılınan cenaze namazından sonra saat 17:00 de cenaze arabasına bindirilerek Sürgücüye uğurlandı. İstanbuldaki Sürgücülüler GÜL ailesini bu acılı gününde yalnız bırakmadı. Soğanlık Camisi İstanbulun dört bir yanından gelen Sürgücülülerin akınına uğradı.
Nimet GÜL'ün cenazesi 22 Eylül 2008 Pazartesi günü araç konvoyu eşliğinde Diyarbakır-Bismil güzergahından Sürgücüye ulaştı. Saat 14:00 te Sürgücüde kılınan büyük katılımlı cenaze namazından sonra Sürgücüdeki aile mezarlığında defnedildi. Merhum Nimet GÜL'ün Taziyesi Bismildeki akrabalarının evinde devam ediyor.
Haber: www.surgucum.com

Taziye İçin
Hikmet GÜL (ağabeyi) 0 535 949 04 55

www.surgucum.com olarak Nimet GÜL'ün (33 yaşında) hayatının baharında aramızdan ayrılmasından dolayı büyük üzüntü duyuyoruz. Merhume Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.


Hikmet GÜL (Ağabeyi) solbaşta

Nimet GÜL'ün vefatı tüm Sürgücülüleri üzdü.

Sürgücülüler Nimet GÜL'ü son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Cenazeye, vefatı duyan İstanbuldaki tüm Sürgücülüler gelmişti.

Nimet GÜL'ün Cenazesi Sürgücüye uğurlanırken
http://lh6.ggpht.com/_Hjkac1ftqjA/So9ZjKNea3I/AAAAAAAAYVE/TSaBRUVxYLI/s640/IMG_5025.JPG

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum