13 Eylül 2008

Nusaybin Ticaret Borsası'ndan 800 Aileye Gıda Yardımı

Mardin'de adını hayır faaliyetleriyle duyuran Nusaybin Ticaret Borsası, Ramazan ayı dolayısıyla 800 aileye gıda yardımında bulundu.


Mardin'de adını hayır faaliyetleriyle duyuran Nusaybin Ticaret Borsası, Ramazan ayı dolayısıyla 800 aileye gıda yardımında bulundu. Borsa, ayrıca tespit ettiği 800 çocuğa ayakkabı ve eşofman giydirecek.
Nusaybin Ticaret Borsası Başkanı Necdet Aktaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)desteğiyle geleneksel hale getirdikleri gıda yardımını bu Ramazan ayında da sürdürdüklerini belirtti.

Borsa olarak ilçe genelinde yaptıkları araştırmalar sonucunda, gıda dağıtımı için 800 mağdur aile tespit ettiklerini kaydeden Aktaş, "Borsamız tarafından her yıl Ramazan ayında kumanya yardımları yapılıyor. Bu yıl Ramazan ayında da bu geleneği sürdürdük. TOBB'un da desteğiyle, fakir, mağdur ve yardıma muhtaç 800 aileye kumanya dağıttık. Nusaybin Ticaret Odası olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluğu yerine getirdiğimizi düşünüyoruz." dedi.

20 bin YTL değerinde her biri 11 kiloluk gıda paketleri yanı sıra önümüzdeki günlerde 20 bin YTL değerinde 800 öğrenciye ayakkabı ve eşofman dağıtacaklarını kaydeden Aktaş, yardımların yönetim ile meclisleri tarafından ilçe merkezi ve bağlı köylerde tespit edilen aile ve öğrencilere dağıtılacağını ifade etti.

Dağıtılan yardım sırasında borsa yöneticileri Süleyman Bıçakçı ve Yalçın Soyubey ile Nusaybin Ticaret Borsası Meclis Başkanı Zeki Kızar da hazır bulundu.
Haber: www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum