10 Eylül 2008

Sinemacılar Midyat'tan Vazgeçmiyor

—Midyatta dizi film çekimlerine vazgeç gönlüm'de katıldı

Mardin’in Midyat ilçesi sinema, dizi, belgesel ve müzik kliplerine ilham olmaya devam ediyor.
Mardin’in tarihi dokusu, eşsiz mekanları, geçmiş tarihi yapıları ve doğal mimarisi ile sinema, dizi, belgesel ve müzik kliplerine ilham olmaya devam ediyor. Bir film platosu nu andıran Mardin’in yanı sıra, Midyat, Savur, Nusaybin ve Batman’ın Hasankeyf ilçeleri de yapımcıların ilgisi artarak devam ediyor.
Daha önce çekimlerin büyük bir bölümü İstanbul’da çekilen, Özel bir kanalda (Star Tv)’de yayınlanan, ‘Vazgeç Gönlüm’ adlı dizi, çekimler için Midyat ta kamera çekimleri başladı. Alınan bilgilere göre yaklaşık bir ay gibi çekimleri Midyat ve Mardin’de çekimler devam edecek. Bölüm oyuncuları kamera karşısına geçerek çekimlerine başladı.
‘Vazgeç Gönlüm’ yapımcılığını Gold Film Faruk Turgut / Yönetmen: Ahmet Sönmez Senaryo: Ayşe Teker Müzik: Cahit Berkay Oyuncular: Murat Han (Salih), İrem Altuğ ( Bahar), Bulut Aras (Hasan Harputlu), Özbek Yıldız (Ali), Fatih Dönmez (Coşkun), Tamer Levent (Fikret), Ruhsar Öcal (Belgin), Çiğdem Batur (Defne)-(Goncagül), Ali Türkoğlu (Mahir), Sabriye Kara (Emine)
Çekimleri Midyat’ta yapılan ‘Vazgeç Gönlüm’ adlı dizi de Hülya Darcan, son dönemde Emrah'ın annesini oynadığı 'Büyük Yalan' dizisinde çizdiği anne karakteriyle de büyük beğeni toplamıştı. Darcan dizinin yeni bölümlerinde yer alacak.
Star TV'nin kadrosu yenilenen dizisi 'Vazgeç Gönlüm' ile yeni yayın döneminde ekranlara gelecek olan Hülya Darcan, Songül Öden'in annesini canlandıracak. Önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümde Midyat’ta çekimleri devam eden dizide Bülent Bilgiç de Darcan'ın eşini oynayacak.

Haber: www.yenises.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum