10 Eylül 2008

TATİL BİTTİ SAVCI VE HAKİMLER GÖREV BAŞINDA

Adli tatil bitmesi ile Mardin adliyesinde çalışan baş savcı, savcı ve hakimler ile Avukatlar görev başı yaptılar.

Mardin Cumhuriyet alanında yapılan bir törenle görevlerine başlayan Mardin adliyesi Cumhuriyet Baş savcısı Fehmi Yılmaz, Mardin Baro Başkanı Mahmut Güven Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasından sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Mardin Cumhuriyet Baş savcısı meslektaşlarına başarı çalışmaları dilerken Mardin Baro Başkanı Mahmut Güvende hem Ramazan aylarını kutladı ve hem de başarılar diledi.

Sabah Saat 10’da yapılan tören daha sonra adliyeye harekat edildi. Mardin Cumhuriyet Baş savcısı Fehmi Yılmaz gazetecilere, ”Bir konuşma veya bir basın açıklaması yapılacak mı” sorusu üzerine Yılmaz, ”Hiçbir açıklama yapılamayacaktır. Sadece arkadaşlarla tören yaptık ve adli çalışmalarımızı yapmaya başladık” dedi.

Haber: www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum