6 Eylül 2008

Tek isteği okumaktı maganda engel oldu

Ekmek parası için Nusaybin'den Düzce'ye fındık toplamaya gelen 14 yaşındaki Leyla Turgut, havaya ateş açan fındık üreticisinin tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybetti. Genç kızın hayatı ise tam bir dram çıktı.
Nusaybin'e bağlı Girmeli beldesinde yaşayan Leyla Turgut, Cemal ve Felek Turgut çiftinin 7 çocuğundan 4'üncüsü olarak dünyaya geldi. Çiftçilik yaparak ailesinin geçimini sağlayan Cemal Turgut, 5 yıl önce 38 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
ÜNDE 15 YTL'YE...
nne Felek Turgut (41), geliri olmadığı için kaymakamlık ve belediyeden sağlanan yardımlarla geçiniyordu. Ailesinin okula giden tek kızı olan ve bu yıl ilköğretimi bitiren Leyla, liseye gitme konusunda ısrarlı olunca annesini ikna edip okul masrafları için Düzce'nin Gümüşova ilçesine günlük 15 YTL'ye fındık toplamaya gitti. Önceki gün her zamanki gibi fındık toplamaya giden Leyla, havaya rasgele ateş eden bahçe sahibi Necdet Torunoğlu'nun tabancasından çıkan kurşunla can verdi. Torunoğlu, gözaltına alınırken, talihsiz Leyla toprağa verilmek üzere Nusaybin'in Girmeli beldesine getirildi.
K.Ü
Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum