4 Eylül 2008

Tinerciler adam yaktı !




Şişli'de, evsiz İhsan Aksüz'den istedikleri parayı alamayan tinerciler, dehşet saçtı.

İddiaya göre bir grup uçucu madde bağımlısı, Şişli Gazhane Bostan Caddesi üzerinde bulunan boş bir alanda uyuyan evsiz İhsan Aksüz (23)'den para istedi. Genç adam bu kişilere para vermek istemeyince, madde bağımlısı gençler tarafından tinerle yakılmak istendi. Elbiseleri ve vücudunun çeşitli yerleri yanan genç adam tinercilerin elinden güçlükle kaçarak cadde üzerine çıkıp polise haber verdi. Olay yerine gelen polis sağlık ekiplerine haber verdikten sonra tinercilerin bulunması için arama başlattı. Akyüz olay yerine gelen ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Aksüz'ün polise verdiği ifadesinde, bir grup uçucu madde bağımlısının kendisinden para istediğini, vermeyince de kendisini tinerle yaktıklarını söylediği öğrenildi. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar bulunan Akyüz'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaşanan olayın ardından polis çevredeki tinercilerin yakalanması için geniş çapta arama başlattı. Çevredeki vatandaşlar çevrede çok sayıda tinerci olduğunu ve aynı yerde tinercilerin her gün yol kesip para istediklerini söyledi.
Haber: Haber3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum