Türkiye'nin en çok et tüketilen illerinden Mardin'de Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlar kasaplara akın etti. | |
Türkiye'nin en çok et tüketilen illerinden Mardin'de Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlar kasaplara akın etti. Ramazan bayramı öncesinde günde 20-30 hayvan kestiğini belirten kasap İbrahim Ülgen, halkın ete yönelik büyük talebi olduğunu söyledi. Özellikle kaburga dolması için haftalar önce sipariş aldıklarını ifade eden Ülgen, "Bayram nedeniyle satışlarımız ikiye katlandı. Zaten Mardin Türkiye'de en çok et tüketilen iller arasında geliyor. Çok şükür bayram bereketli geçti." dedi. Kalabalık aile oldukları için bayrama 15 kilo et aldığını belirten Mesut Eriker ise, "Mardinliler ete düşkündür. Sofrada etsiz gün geçirmiyor. Eti gramla değil kilo ile alıyorlar." şeklinde konuştu. Haber: www.mardinnethaber.com |
30 Eylül 2008
Mardinliler Etten Vazgeçemiyor
Etiketler:
mardin haber
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum