23 Eylül 2008

Vali Kılıçlar Yoksul Çocuklarla İftar Açtı…

Sosyal Hizmetler Mardin İl Müdürlüğü bünyesinde koruma altında olan 96 yoksul ve kimsesiz çocuğa hayırsever işadamı tarafından verilen iftar yemeğine Mardin Valisi Sayın Mehmet Kılıçlar da katıldı. Vali Kılıçlar ile eşi Arzu Kılıçlar, iftar yemeği öncesi masalara oturan çocukları sevdikten sonra “Afiyet olsun” dileğinde bulundular.

Mardin Artuklu Kervansaray’ın sahibi hayırsever işadamı Sabahattin Evrensel, Ramazan ayında yoksul ve kimsesiz çocukları yalnız bırakmadı. Sosyal Hizmetler Mardin İl Müdürlüğü bünyesindeki Musa Cihaner Çocuk Esirgeme Kurumu’nda koruma altında tutulan 70’i kız, 26’sı erkek toplam 96 yoksul, kimsesiz ve bakıma muhtaç çocuğa kendisine ait Artuklu Kervansaray Butik otel’de, iftar yemeği veren hayırsever iş adamı Sabahattin Evrensel, “Onlar bu cennet vatanımız Türkiye’mizin gelecekleri ve belki de birer yönetici olacak çocuklarımız. Onları mutlu etmek ve soframızı paylaşmak istedik. Bu mübarek ayda çocuklarımızı mutlu edip, şefkatle sırtlarını sıvazladık. Valimiz de eşi ile birlikte bu iftar yemeğinde bizi yalnız bırakmadı. Kendilerine minnettarız” dedi.

Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar, eşi Doç, Dr. Arzu Kılıçlar, Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Serdar Meriç, kurumun il ve şube müdürlerinin katıldığı iftar yemeği güzel manzaralara sahne oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum