29 Eylül 2008

Yardımlar, Vatandaşların Evine Götürülüyor


Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MARDER), Hatay'ın İskenderun ilçesinde yardımları fakir halkın evlerine giderek dağıtıyor.

Maddi durumu yerinde olan ailelerin derneğe getirdikleri gıda, giyim ve ekmekleri muhtaç insanlara dağıtan MARDER üyeleri günde ortalama 100 aileye ulaşıyor.

Ramazan ayı boyunca her gün 3 ayrı mahallede dağıtım yaptıklarını belirten MARDER Başkanı Salih Bayar, "Ramazan ayının ilk gününden itibaren İskenderun'daki ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Ramazan ayında muhtaçların gözetilmesi ve onlara yardım edilmesi gerektiğine inanıyoruz ve bu bağlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ramazan ayı boyunca 3 binden fazla aileye yardım elimizi uzatmaya çalıştık. Maddi durumu yerinde olan vatandaşlarımızın derneğe getirdikleri gıda ve giyimleri dernek binamızda toparlıyor ve değerlendirdikten sonra muhtaç insanlarımızın evlerine kadar götürüyoruz. Bunun yanında her gittiğimiz mahallede insanlara ekmek e dağıtıyoruz." diye konuştu.
Haber: www.mardinliyim.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum