21 Ekim 2008

Ak Parti Savur Kongresi Yapıldı

KONGREDE TEK LİSTEYLE GİDİLEN SEÇİMDE, İLHAN FİDAN GÜVEN TAZELEDİ
Mardin'in Savur ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı 3. Olağan Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongrede tek listeyle gidilen seçimde, İlhan Fidan güven tazeledi.
Nuri Cıngıllıoğlu Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda yapılan kongreye AK Parti Mardin milletvekillleri Süleyman Çelebi, Cüneyt Yüksel, AK Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunun ardından bir konuşma yapan Milletvekili Süleyman Çelebi, beyler diyarı olan Savur'da bulunmaktan son derece mutluluk duyduğunu söyledi. Çelebi, "Yaklaşık 25 yıldır bir fiil siyasetin içindeyim. Gerek yurt dışında, gerekse de yurt içinde yürütülen başarılı siyaset; AK Parti'ye gösterilen teveccühün gücünde gizlidir. Sayın genel başkanımızın gördüğü ilgi, son 25 yıllık siyasi geçmişte hiçbir siyasi lidere gösterilmemiştir. AK Parti iktidarı döneminde ülkemizde yapılan hizmetler aynı paralellikte Savur'da da gerçekleşmiştir. Savur'un geçmişinde hatırladığımız beton çukurların yerini parke taşlar almış. İşte Savur'da yapılan hizmetlerin arkasında da AK parti iktidarının, parti ayırmaksızın belediyelere verdiği çok önemli destek yatmaktadır"dedi.

Milletvekili Cüneyt Yüksel ise, Türkiye'nin tüm dünyayı kasıp kavuran küresel ekonomik krizden en az etkilenen ülkeler arasında olduğunu belirtti. İlçede AK Parti döneminde yapılan hizmetlere de değinen Yüksel, eksik kalan hizmetlerin bundan sonra da aynı hız ve kararlılıkla devam edeceğini söyledi.
AK Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu da, kongrelerin partiler için lokal bayram günlerini andırdığını, bu lokal bayram günlerinden AK Parti'nin her zaman biraz daha güçlenerek çıktığını belirtti.
Yapılan konuşmalar ve AK Parti İlçe Başkanı İlhan Fidan'ın gelir-gider ile faaliyet raporunu okumasının ardından tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan İlhan Fidan yeniden seçildi.
Haber: Mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum