19 Ekim 2008

ALLAH KORUDU…

Hastane kavşağında meydana gelen kaza görenleri hayrete düşürdü..

Mardin de Hava Radar Yokuşunu hızlı bir şekilde iniş yapan Mehmet Karademir yönetimindeki şehir içi halk otobüsü önce önündeki otomobile sonra elektrik direğine çarptı. Otobüste bulunan 6 yolcu ve sürücü ile otomobilde bulunan iki kişi yaralandı.

Mehmet Karademir yönetimindeki 47.H.0010 plakalı Halk Otobüsü Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları kavşağında Zübeyir çapraz yönetimindeki 47.KP.349 plakalı otomobile arkadan çarptı. Hızını alamayan halk otobüsü hastane önündeki elektrik direğine tosladı. Halk otobüsün içinde bulunun 7 kişi ile otomobilin içinde bulunun Zübeyir Çapraz ve Ahmet Çapraz hafif yaralandı. Kazanın hastane önünde meydana gelmesi sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerini erken yapmalarını sağladı.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi sağlık ekipleri ilk müdahale yaptığı yaralılar ambulansla Mardin Devlet hastanesine sevk etti.

Kazada halk otobüsü içinde bulunun 7 yaralı ve otomobilin içinde iki yaralıların devlet hastanesinde ayakta tedavi edilerek müşahede altına alındı. Yaralıların ciddi bir tehlike taşımadığı belirtildi.

Haber: Habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum