8 Ekim 2008

ALTINDAĞ KARDEŞLERDEN BELEDİYE BAŞKANINA TEPKİ

Mardin’in Ömerli İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Hüsamettin Altındağ ve Mardin Mimarlar Odası Başkanı Yılmaz Altındağ, Belediye Başkanı Servet Cemiloğlu’nun belediye hizmetlerini anlatırken, 38 yıl belediye başkanlığı yapan babaları Rıfat Altındağ’ı hedef alan açıklamalarına dönük ortak yazılı bir basın açıklaması yaptılar.

Ömerli ilçesinde 7 dönem toplam 38 yıl aralıksız olarak Belediye Başkanlığı yapan ve iki yıl önce vefat eden Rıfat Altındağ’ın Ömerli ilçesine büyük hizmetler verdiğini yaptıkları yazılı basın açıklaması ile dile getiren Yılmaz ve Hüsamettin Altındağ kardeşler, Belediye Başkanı Servet Cemiloğlu’nun ülke genelinde yayın yapan bir gazeteye verdiği demeçte hizmetlerini anlatırken babalarını eleştirici bir tutum içinde olmasından üzüntü duydukların dile getirdiler. Rıfat Altındağ’ın 38 yıla sığdırdığı ve hayatı önem taşıyan bir çok hizmetinin İlçe halkı tarafından bilindiğine dikkat çekilen açıklamada “Rıfat Altındağ sağlık sorunları nedeniyle 1999 yılında belediye başkanlığına adaylığını koymadı. Rıfat Altındağ, İlçeye 12 km’den su getirerek su sorununu çözdü. Kanalizasyon sorununun %70 oranındaki bölümünü çözmüştü. Otogar ve yarım olimpik yüzme havuzu yapımı Rıfat Altındağ tarafından gerçekleştirilmiştir. Sayılamayacak kadar hizmeti olmuş ve hizmetlerinden dolayı Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından kendisine Devlet Teşekkür Plaketi ile ödüllendirilmiştir. Babamız 38 yıl içinde ilçeye büyük hizmetler vermiştir. Bunu en iyi bilen ilçe halkıdır.” denildi.

Altındağ Kardeşler, güneşin balçıkla sıvanamayacağını hatırlatarak “Hizmet babalarını karalayarak, hizmetlerini anlatmaya çalışmak bir belediye başkanına yakışmaz. Kimin ne ve nasıl hizmet yaptığını ilçe halkı çok iyi bilmektedir. Biz bunu ilçe halkının takdirine bırakıyoruz” şeklinde açıklamalarını sürdürdü.

Haber: www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum