31 Ekim 2008

Cüneyt Yüksel'den MTSO'ya Ziyaret

AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ CÜNEYT YÜKSEL:- ''MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ'NİN KURULMASIYLA YÖRENİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEKTİR"
AK Parti Mardin Milletvekili, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Cüneyt Yüksel, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) ziyaret etti. Milletvekili Yüksel ve MTSO Başkanı Mehmet Ali Tutaşı, kurulması planlanan Artuklu Üniversitesi ve kent gündemiyle ilgili konularda açıklamalarda bulundu.
Milletvekili Cüneyt Yüksel, MTSO Başkanı Mehmet Ali Tutaşı ve yönetim kurulu üyeleriyle ülke ve Mardin gündemi hakkında görüş alışverişinde bulundu. İl genelinde 3 bin 500 üyesi bulunan derneğin çalışmaları hakkında Yüksel'e bilgi veren MTSO Başkanı Mehmet Ali Tutaşı, odanın Mardin merkez ve 7 ilçenin nabzını tuttuğunu belirtti.
İl genelinde nakliyat sektörünün çok büyük öneme sahip olduğunu belirten Tutaşı, Mardin'in ülke genelinde nakliyat sektörünün kalbi durumunda olduğunu söyledi.
Nakliyat sektörünün yanı sıra Mardin Artuklu Üniversitesi üzerine konuşan Milletvekili Yüksel ve Tutaşı, üniversite için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti. Tutaşı, "Milletvekilimiz Cüneyt Yüksel, akademisyen kimliğe sahip bir siyasetçimiz. Eğitime ve üniversitemize gösterdiği ilgi ve önemden dolayı hem sivil toplum örgütü olarak bizim hem de Mardinli halkımızın gönlünde yeri ayrıdır" dedi.

ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ MARDİN'İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK
Mardin'de kurulacak üniversitenin önemine dikkati çeken Milletvekili Yüksel, üniversitenin Mardin'de ticari bir hareketlenme getireceğine vurgu yaparak şunları söyledi:
"Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile görüşerek rektörlük binası sözü aldık. Bina Mardin'in tarihi yapısına uygun olarak inşa edilecektir. Ben inanıyorum Artuklu Üniversitesi çok yakın zamanda yörenin çehresini değiştirecektir."
Mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum