7 Ekim 2008

Demir Ailesi`ne taziye ziyaretleri sürüyor

Geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu kaldırıldığı Diyarbakır’da yaşamını yitiren Kızıtepe’nin tanınmış eşraflarından Hacı Memet Demir’in evinin önündeki taziye çadırını ziyaret eden vali Mehmet Kılıçlar ve beraberindekiler, Demir ailesi adına taziyeleri kabul eden Milletvekili Mehmet Halit Demir’e taziyelerini bildirdiler.

Amcası Hacı Memet Demir’in taziyesinde bulunmak üzere seçim bölgesi olan Mardin’e gelen Milletvekili Demir, 74 yaşında vefat eden amcası Hacı Memet Demir’in yaşamının son demine kadar sağlıklıklı olduğunu ancak geçirdiği ani bir rahatsızlığın ardından yaşamını yitirdiğini belirterek, “Amcamın vefatından dolayı elbetteki üzgünüm. Ölüm haktır. Bu gerçeğin yeri ve zamanını da ancak ve ancak bizi yaradan belirler. Yüce Allah’tan gelen ölüm dahi olsa güzeldir. Dolayısıyla, hepimiz faniyiz. Er yada geç ölümü mutlaka tadacağız. Önemli olan giderken önce yüce yaratanın huzurunda ardından da, toplumda hoş bir seda ile anılmaktır. Ailemizin acısını paylaşmak ve bize taziyelerini bildirmek için buraya kadar gelen başta Sayın valimiz, Milletvekilimiz, Rektörümüz ve hemşerilerimize ailem adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Vali Kılıçlar, taziye evinde vefat eden Haci Memet Demir'in çocukları olan Mesut, Abdulkadir, Şehmus ile Ümit Demir kardeşlere taziyelerini sundu, Milletvekili Demir'le birlikte yemek yedi.

Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar ile Milletvekili Mehmet Halit Demir, aynı mahallede bulunan ve geçirdiği kalp krizi sonunda yaşamını yitiren Kızıltepe Belediyesi eski Zabıta Amiri Baki Bora’nın evine giderek taziye ziyareti gerçekleştirdiler.

Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar’a, Belediye Başkanı metin Pamukçu, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Serdar Bedii Omay, rektör yardımcısı Prof Dr. Kadir Balcı, Kızıltepe kaymakamı Osman Tunç, il Emniyet Müdürü Serdar Meriç, İlçe emniyet Müdürü Hakan Halit Avcılar, İl Müftüsü Mehmet Kızılkaya, Tedaş il Müessese Müdürü Halil Homan İl Özel İdare Meclisi Başkanı Abdulmuttalip Bilgiçoğlu ile çok sayıda kurum amiri de ziyaretler sırasında eşlik etti.

Haber: www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum