28 Ekim 2008

Eğitim Gönüllerinden Kermes!

Midyat ilçesinde faaliyet gösteren Nisan Yağmuru Derneği (NİSADER), eğitime ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına giyim ve gıda kermesi düzenledi.
Fakir ve zeki öğrenciler yararına düzenlenen kermese yoğun ilgi gösteren Midyatlılar, birbirinden güzel ürünlere sahip olma ve yemeklerden tatma imkânı buldu. Cumhuriyet Bulvarı Noter karşısındaki kermesin açılışına Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu, dernek gönüllüleri ile vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanı Nasıroğlu, yapılan çalışmaların alkışlanacak düzeyde olduğunu belirterek, eğitim yararına yapılan bu fedakârlıktan dolayı tüm dernek üyelerini kutladı. NİSADER Başkanı Muzaffer Yavuz ise, eğitim gönüllüsü bayanların öğrenciler için yapmış oldukları kermesin çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Hayatta her şey eğitime bağlı. Eğitime önem veren ve geleceğimizin yetişmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. 4 gün boyunca sürecek kermesimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.
Mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum