29 Ekim 2008

GAP Gazeteciler Birliği Mardin’de

Kongrede yönetime giren Mardin ŞHOW radyo sahibi Fevzi Şimdi görev yapılan görev bölümünde genel başkan yardımcılığına getirildi.

Genel Merkezi Adıyaman’da bulunan GAP Gazeteciler Birliği Cemiyeti Olağanüstü Genel Kurul toplantısının ardından Mardin’i ziyaret etmeyi kararlaştırdı. GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Z.Abidin Kıymaz, GAP Gazeteciler Birliğinin, GAP Bölgesindeki gazetecilerin sorunlarını birebir takip edeceklerini belirterek, sektörde işveren ve basın emekçileri olarak görev yapan gazetecileri bir araya getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

sektörün sorunlarını beraber göğüslemek ve bölgedeki gazetecilerin mesleki dayanışma içinde olmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirten Kıymaz “ Üye kayıtlarında gazeteci olmayanları kayıt yapmama prensiplerinden ödün vermeyeceğiz. GAP Bölgesindeki illeri gezerek buralarda görev yapan gazeteci arkadaşlarımızla tanışmak, kaynaşmak ve ortak sorunların çözümü üzerinde durmak istiyoruz. Güç birliği yaparak sorunlarımızı daha hızlı çözeceğimize inanıyorum” dedi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA ŞİMDİ SEÇİLDİ..

Kongrede yönetime giren Mardin ŞHOW radyo sahibi Fevzi Şimdi görev yapılan görev bölümünde genel başkan yardımcılığına getirildi. Şimdi, GAP Gazeteciler Birliğinin bir ferdi olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek “Yönetim içinde arkadaşlarıma hizmet etmekten mutluluk duyacağım. Gazetecilerin bir araya gelmesinin önemini çok iyi biliyorum. Hizmetimizi en iyi şekilde yürüteceğiz” dedi.

Habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum