17 Ekim 2008

Kavak: Elektrik Borcu olanlar Yatırsın


Kızıltepe Belediyesi hoparlörlerinden de anons edilerek duyurulan borç ödemesini yapmayan abone ve kurumların elektriğinin kesileceği vurgulandı.
Konuyla ilgili bilgisine başvurulan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) Kızıltepe İlçe İşletme Müdürü Yardımcısı Ensari Kavak, elektrik borcunu ödemeyenlerin, fatura sayısına ve borç miktarına bakılmaksızın abone grubu ayırımı yapılmadan elektriklerinin kesileceğini belirterek, "Türkiye'de tahsilatın artırılmasına yönelik yoğun bir çalışma yürütülecek. Kızıltepe'de de borçlu olan abonelerimizin borçlarının tahsil edilmesi için bizler de kurum çalışanları olarak aynı çabayı sorumluluk alanımızda etkin bir çalışmayla yürüteceğiz. Bu konuda ilgili abonelere ulaşılması için duyurularda bulunuyoruz. Borçlarını yatırmayanların elektrikleri kesilecek, kesildiği halde elektriğini bağlayan kişiler hakkında da kaçak elektrik kullanım cezası uygulanacak ve haklarında cumhuriyet savcılıklarına suç duyurusunda bulunulacaktır" dedi.

Kadir ÜRÜNDÜ

Haber: Mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum