10 Ekim 2008

Kömür Dağıtımına Başlandı

Mardin'de kış mevsimi arifesinde Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından fakir ve muhtaç ailelere yönelik kömür dağıtımına başlandı.

Kırsal kesimden kentin varoşlarına yerleşen yoksul ailelere dönük yakacak ihtiyacının karşılanması için harekete geçen Mardin Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, bu yıl Mardin merkez ve ilçelerine bağlı fakir ve muhtaç ailelere yönelik kömür dağıtımına başladı.

Kömür dağıtımı kapsamında Çabuk ve Latifiye Mahallesinde bulunan fakir ve muhtaç 170 aileye 35 çuvaldan toplam bin 155 kilogram kömür dağıtıldığı belirtildi.

Çabuk ve Latifiye Mahallesi muhtarı Ferhan Çalhan, mahallelerinde bulunan fakir ve muhtaç 170 aileye toplam bin 155 kilograma yakın kömür dağıtımının bittiğini belirterek, “kış mevsiminin arifesinde bu tür yardımların yapılarak fakir ve muhtaç ailelerin sevinmesine vesile olan başta sayın valimiz Mehmet Kılıçlar olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ederim” dedi.

Bu arada kış mevsiminde kömür yakamayacak olan ailelere de kömür karşılığı para verildiği de belirtildi.

Haber: Mardin İletişim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum