29 Ekim 2008

Mardin'de İsale Hattı Yenileniyor

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden Mardin'e altyapı desteği. 4 mahallenin isale hattı, Konya Büyükşehir Belediyesi desteği ile çekiliyor.
Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu, Evren Mahallesi'ndeki isale hattı çalışmaları ile ilgili incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, yıllardır içme suyu sıkıntısı çeken Mardinlilerin Beyaz Su projesinin hayata geçmesiyle birlikte su sorununun sona erdiğini söyledi.
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile Evren, Ensar, Cumhuriyet ve Saraçoğlu mahallelerini kapsayan 3 bin metrelik yeni su isale hattı çekmeye başladıklarını belirten Pamukçu, ''Mardinli hemşehrilerimin her şeyin en güzeline layık olduğunu ve en iyi hizmeti hak ettiğinin bilincindeyiz. Onlardan aldığımız güç ve moralle bizlerde tüm mahallerimizin öncelik arz eden sorunla-rını ortadan kaldırmak için gecemizi gündüzümüze katarak aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e tarihi kente verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
Mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum