29 Ekim 2008

MARDİNSPOR ALTYAPI İLE KURTULUR

CEYHAN “ÇALIŞMA ALANIM OLSUN 4 YILDA MARDİNSPOR’U DİRİLTECEĞİM”

Mardin Fenerbahçe Futbol Okulu çalıştırıcısı Kemal Ceyhan, çalıştırdığı öğrencileri arasından bir kişinin Fenerbahçe mini minikler takımında yer bulduğunu söyledi.

Mardin’de 14 yıldan beri profesyonel çalıştırıcılık yaptığını belirten Kemal Ceyhan, 11 yıl süre ile Özkar Futbol okulu adı altında çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Ceyhan, 3 yıldan beri Mardin Fenerbahçe Futbol Okulu öğrencilerini çalıştırdığını bildirdi. Fenerbahçe kulübünün desteği ile kurs gördüğünü vurgulayan Kemal Ceyhan, 2 yıl içinde Fenerbahçe’ye mini minikler takımında oynayan Devran Çamurtaş’ı kazandırdığını söyledi. Şu anda 118 öğrencisi bulunduğuna dikkat çeken Kemal Ceyhan, Mardinspor Paf takımında 8, A takımında ise bir futbolcusunun top koşturduğunu bildirdi. Ceyhan “ Mardinspor alt yapısını güçlendirmediği sürece, dışarıdan futbolcu almaya mahkum kalacaktır. Oysa Mardin ve çevresinde çok iyi top koşturan, geleceği olan çocuklar ve gençler var. Önemli olan onların elinden birilerinin tutmasıdır. İyi bir çalışma ortamı, bir tesis kurulsun ve bana imkan tanınsın Mardinspor’un futbolcu ihtiyacını karşılamayı taahhüt ediyorum.” dedi.

Para pul istemediğini, her şeyi gönüllü olarak yaptığını ifade eden Kemal Ceyhan, Mardinspor’un her zaman zengin birini bulmasının mümkün olmadığını söyledi. İşadamı Süleyman Bölünmez’in takım için çok para harcadığını hatırlatan Ceyhan “Bölünmez gitti, takım sefilleri oynuyor. Her zaman para harcayacak adam bulmak zor. Harcanan paralarla spor kompleksi yapılsaydı, tesis yapılsaydı, gençlere futbol oynama imkânı sağlansaydı bugün Mardinspor kulübü futbolcu satacak duruma gelirdi. Ben iddia ediyorum bana böyle bir imkân tanısınlar 4 yıl sonra Mardinspor’un futbolcu ihtiyacını karşılayacağım. Hiçbir maddi çıkar istemiyorum. Sadece çalışma imkânı tanınsın.”şeklinde konuştu.

Fenerbahçe mini miniklere ikinci futbolcuyu gönderme hazırlığı içinde olduğunu belirten Kemal Ceyhan “Devran Çamurtaş şu anda mini minikler takımında. Abisi Mahmut Mardinspor A takımında, öbür abisi Murat Paf takımında. Üçü de benim öğrencilerim. Devran Çamurtaş geleceğin Alex’dir. Bunu şimdiden söylüyorum. Şu anda çalıştırdığım gençler arasında oynadığı futbol ile göz kamaştıran çocuklar var. Bazılarının maddi durumu kötü. Birilerinin bunların elini tutup çekmesi lazım. Destek verilsin, birkaç yıl içinde futbolcu satacak duruma geleceğiz” şeklinde sözlerini sürdürdü.

Habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum