7 Ekim 2008

MARDİNSPOR ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI

60. Dakikada Ali, 80. dakikada İbrahim’in golleriyle karşılaşmayı 2–0 almayı başardı.

Mardinspor, TFF 2. Lig 5. Grup`ta kendi saha ve seyircisi önünde Şanlıurfa Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada 60. Dakikada Ali, 80. dakikada İbrahim’in golleriyle karşılaşmayı 2–0 almayı başardı.

Mardinspor Teknik Direktörü Yaşar Şen, saha ve seyirci avantajlarını en iyi şekilde kullandıklarını belirterek, aldıkları üç puanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Kendi sahalarında yaptıkları karşılaşmalarda şansızlıklar yaşadıklarına dikkat çeken Yaşar Şen “Şanlıurfa Belediyespor güçlü bir ekip. İkinci yarıda karşılıklı ataklarla vasat bir futbol sergilendi. Ama ikinci yarıda takım olarak rakibimiz karşısında üstün oynadık. Yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendirmede futbolcularımız zorlandı. Daha farklı bir skor elde edebilirdik. Üç puan ve 2-0’lık skor bizi ve taraftarı sevindirdi. Önümüzdeki zaman içinde gol atmaya dönük çalışmalarımıza yoğunluk vereceğiz” dedi.

Haber: www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum