18 Ekim 2008

Mardinspor’da Hedef 3 Puan

TEKNİK DİREKTÖR ŞEKİP ELİK: "ADIYAMANSPOR MAÇINDA 3 PUAN HEDEFLİYORUZ”


TFF. 2. Lig 5. Grupta mücadele eden Mardinspor bu hafta sonunda Adıyamanspor’la klasman açısından çok önemli bir maça çıkıyor.
Lig’de 11 puanla 5. Sırada yer alan Mardinspor 13 puan la 2.sırada bulunan Adıyamanspor ile 6 puanlık bir maçoynayacak.
21 Kasım Şehir Stadında Teknik Direktör Şekip Elik yönetiminde Adıyaman Maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Çalışma esnasında Kırmızı lacivertlilerin bir hayli neşeli oldukları gözlendi.
Yapılan antrenmanda kırmızı lacivertli futbolcular, düz koşu ve kültür-fizik hareketlerin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.
Teknik direktör Şekip Elik, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, "Son maçlarda hücum futbolu oynayan, gol arayan, sahadan galip ayrılmayı isteyen bir takım hüviyetindeyiz. Bu istekli futbolumuzu Adıyamanspor karşısında da sergilersek, 3 puanı rahat alırız.” Dedi.
Şekip Elik Ayrıca;"Moral ve motivasyon açısından iyi durumdayız. Zevkli ve çekişmeli bir maç olacak. taraftarlarımızın her zamanki gibi yine maça büyük ilgi gösterip, stadı doldurmasını ve bizi desteklemelerini istiyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle istediğimiz neticeyi alırız" diye konuştu.
Haber: Mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum