8 Ekim 2008

ÖMERLİLİ JUDOCULAR MADALYA ALDI

Güneydoğu Anadolu bölge illeri arasında bu yıl Diyarbakır’da 3.cüsü yapılan judo müsabakalarında Ömerli ilçesini temsil eden judocular 3. oldu.

Diyarbakır, Siirt, Gaziantep, Şırnak, Mardin, Şanlıurfa, Batman, Mersin, Konya, Van, Tunceli, Hakkari, Erzurum, Erzincan İlleri judocularının katıldığı müsabakalarda 50 kiloda İbrahim Sayar, 66 kiloda Yusuf Sürer Bronz madalya aldılar. Antrenörleri Ferdi Ozansoy kısıtlı imkânlarla bu kadarını yapabildiklerini anlattı. İlçe kaymakamı Üzeyir Yılmaz makamında kabul ettiği gençlerle tek tek ilgilendi. Kaymakam Yılmaz “Bundan böyle gençlerimize her türlü destekte bulunacağız. Sportif ve kültürel alanlarda gençlerimizin yanında olacağız ve her türlü imkanı sağlayacağız” dedi. Kaymakam Üzeyir Yılmaz, sekiz ay gibi kısa bir sürede 3.cü olan sporcuların Kasım ayında yapılacak olan Mardin Judo şampiyonasına hazırlanacaklarını Mardin’den de şampiyonluk getireceklerinden umutlu olduğunu söyledi. Yılmaz “Gençlerimizi değişik spor dallarında da yetiştirmeye ve ilçemizin sesini güzel gelişmelerle duyurmaya kararlıyız” şeklinde sözlerini sürdürdü.

Haber: www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum