21 Ekim 2008

Midyat'ta Futbol Turnuvası

MİDYAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN TURNUVA 2 HAFTA SÜRECEK
Mardin'in Midyat ilçesinde ilköğretim okulları arası Minikler Futbol Turnuvası başladı. 2 hafta sürecek turnuvanın başlaması ile minikleri heyecan sardı.
Midyat Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çocukların sportif faaliyetlerde bulunmasını sağlamak amacıyla halı saha futbol turnuvası düzenledi. Belediye Başkan Yardımcısı M. Tevfik Baysal ve Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Mete tarafından başlatılan Minikler Futbol Turnuvası'na, Belediye Personel Müdürü Şehmus Gümüş, beden eğitimi öğretmenleri, öğrenciler ile çok sayıda futbolsever ve aileleri katıldı.
Belediye Başkan Yardımcısı M. Tevfik Baysal yaptığı açılış konuşmasında, "Bu etkinliğin temel ve ilkesi sportif faaliyetlere dikkatleri çekmektir. Amacımız ilçemizde spora duyarlı öğrencilerimiz varsa onların kendilerini geliştirmeleridir. Bu turnuva okullar ve çocuklar arasına yeni bir heyecan getirmiştir. Başlattığımız turnuva da emeği geçenleri kutluyor, takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.
İki hafta devam edecek futbol heyecanı 25 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da yapılacak final maçıyla sona erecek. Eleme usulü ile oynanacak maçlar sonucunda her grubun birinci ve ikinci olan takımları bir üst tura çıkacak.
Belediye, turnuvaya katılan bütün minik oyunculara forma, şort ve tozluk hediye ederken, yapılacak müsabakalar sonucunda ilk üç sıraya giren takım oyuncularına ise cumhuriyet altını, turnuva anısına kupa ve madalya verecek. Turnuvada başarılı olan 10 öğrencinin da Midyat Fenerbahçe Spor Okulu'na ücretsiz kayıtları yaptırılacak.
Haber: Mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum