17 Ekim 2008

ÇOCUK PARKININ ÖNÜNDEKİ ÇÖPLERE TEPKİ..

Mardin’de Yenişehir Semtinde bulunan çocuk parkının yanında konan ve gün boyu çöplerle dolan çöp bidonları semt sakinlerinin tepkisine neden oluyor.

Semtte Koç Market’in sahibi Mahmut Çatar, caddeye saçılan ve çocuk parkı yanında atılan çöpleri tepkili olduklarını söyledi.

Yenişehir semtinde yaşayan vatandaş ve esnaf ulu orta caddelere atılan ve çocuk parkları yanına atılan konulan çöp bidonlarından rahatsızlık duyduklarını dile getirdi. Yenişehir semtinde yıllardır market işleten Mahmut Çatar, belediyenin çöp konusunda daha duyarlı olması gerektiğini söyledi. Çöp bidonlarının çocuk parkı bitişine konulduğunu ve gün boyu çöplerin ortalıkta kaldığını ifade eden Çatar “Çöp bidonları çocuk parklarının yanında yanlıştır. Çöplerin gün boyu ortalıkta kalması da yanlış. Belediye buna bir çözüm getirmeli. Gerekirse zamansız ve uygun olmayan yerlere çöp atan apartmanlara uyarı yapılmalı uymayanlara ceza kesilmeli. Mardin’in çöp içinde yüzmesine gönlümüz razı olmaz. Bu görüntüler bizi hem üzüyor hem rahatsız ediyor” dedi.

Caddelerin ve çöp bidonlarının bulunduğu alanların hafta bir de olsa yıkanmasını isteyen Mahmut Çatar,”Çöp bidonlarının bulunduğu alanlardan geçemiyoruz. Leş gibi kokuyor. Vatandaş olarak, semt sakinleri olarak biz bu kokuyu ve görüntüyü çekmek mecburiyetinde değiliz. Belediyeden çok şey istemiyoruz. Çöpleri zamanında toplasın ve çöp bidonlarının çevresini temiz tutsun. Bu da vatandaş olarak doğal hakkımızdır” şeklinde konuştu.

Haber: Habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum