22 Ekim 2008

TEB MARDİN’DE ŞUBE AÇTI..

Türkiye Ekonomi Bankası Mardin Yenişehir semtinde törenle şubesini açtı.

Türkiye Ekonomi Bankası Mardin’de ilk şubesini tören ile açtı. Yenişehir semtindeki TEB Şubesinin açılış törenine İl Özel İdare Genel Sekreteri M.Sırrı Hamidi, İl Defterdarı Mustafa Akdemir, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Tutaşı, TEB Bölge Yöneticisi Mehmet Ormancı, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve diğer bankaların yöneticileri ile işadamları katıldı.

Türkiye Ekonomi Bankası Mardin Şube Müdürü Murat Çiçek, Güneydoğu’da en son noktada açılan Mardin Şubesinde bankacılık hizmetlerini en iyi şekilde vereceklerini söyledi. İlk etapta Mardin Merkezde şube kurduklarını belirten Çiçek “Önümüzdeki zaman içinde Kızıltepe İlçesinde ikinci şubemizi kurmayı düşünüyoruz. 7 personel ile müşterilerimizin ve Mardinlilerin hizmetin olmaktan mutluluk duyuyoruz. Banka şubemizin Mardin ekonomisini hareketlendireceğine ve artı değer kazandıracağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum